مسابقه پینگ‌پنگ کارکنان بهزیستی و اورژانس اجتماعی دیواندره برگزار شد

همزمان با هفته بهزیستی، مسابقه دوستانه پینگ‌پنگ ویژه کارکنان مرد اداره بهزیستی و مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان دیواندره با هدف تقویت نشاط سازمانی، سلامت کارکنان و افزایش همدلی میان همکاران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، این مسابقه بمناسبت هفته بهزیستی و به همت واحد امور فرهنگی و ورزشی اداره بهزیستی دیواندره با مشارکت کارکنان این اداره برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این رقابت دوستانه در چند دور به مصاف یکدیگر رفتند و در فضایی صمیمی و رقابتی توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دیواندره در حاشیه این مسابقات با تبریک هفته بهزیستی و قدردانی از مشارکت کارکنان، اظهار کرد: توجه به فعالیت‌های ورزشی در کنار انجام وظایف تخصصی، نقش مؤثری در ارتقای سلامت جسمی و روانی کارکنان و افزایش انگیزه آنان دارد.

قادر فیضی افزود: برگزاری برنامه‌های ورزشی، زمینه‌ساز تقویت روحیه همکاری، همدلی و هم‌افزایی میان کارکنان است و این انسجام در نهایت به بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به جامعه هدف منجر خواهد شد.

وی بر تداوم اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی در طول سال برای کارکنان بهزیستی تأکید کرد.

در پایان این مسابقات، از نفرات برتر با اهدای لوح سپاس و جوایزی تجلیل شد.

مسابقه پینگ‌پنگ کارکنان بهزیستی و اورژانس اجتماعی دیواندره برگزار شد

کد خبر 195478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد